Vyhledávání


rozšířené vyhledávání

Katalog

 

Reklama



-------------------------------

Poznejte řadu LEITZ Complete



 

Zoner inShop



 

 
Moderní ergonomie Kensington a Leitz

Zlepšete svou ergonomii se značkami Kensington a Leitz

Vzhledem k tomu, že stále více společností přechází na práci z domova a flexibilní pracovní prostředí, mohou zaměstnanci pociťovat fyzické důsledky nevhodného nastavení pracovního prostoru. Dnešní bolesti se mohou proměnit v dlouhodobé zdravotní problémy a sníženou výkonnost. Ergonomie pracovního místa nebyla nikdy důležitější. Značky Kensington a Leitz vám pomohou s výběrem správných ergonomických výrobků pro každé prostředí.

Mýty o ergonomii

Univerzální velikost v ergonomii nehledejte

Každý z nás má jinou stavbu těla, a proto je důležité pracovní místo přizpůsobit našim potřebám. Nikdy by to nemělo být naopak. Myslete na to, že židle, podložka pod myš nebo výška nastavení monitoru, které vyhovují vašemu kolegovi či kolegyni vám nemusí pasovat.

Nečekejte, až vás začne něco bolet

Pociťujete při práci nebo po ní bolesti zad, brnění prstů nebo jiné nepříjemné pocity? Pokud ano, je na čase si lépe přizpůsobit pracovní prostor svým potřebám a zmírnit tak fyzický stres. Ergonomie však není jen pro ty, kteří trpí bolestmi. Ergonomie je důležitým preventivním opatřením, na které musíte myslet při zařizování. Použitím správného vybavení předejdete zdravotním potížím či chronickým onemocněním.

Ergonomie je pouze pro lidi, kteří pracují v kanceláři

Zásady ergonomie platí pro všechny oblasti života, ne jen tu pracovní. Současný trend hybridního stylu práce (kancelář, home office, na cestách) stírá rozdíly mezi pracovními místy. Kde je to možné, tam se práce na dálku stává nornou.

Mýty o ergonomii

Ergonomie pro kancelář, Home Office nebo když jste na cestách

V dnešní době, kdy se pracovní a osobní život prolíná, potřebujeme prostory, které nás budou motivovat, inspirovat a zároveň budou pečovat o naše zdraví a pohodu. Výrobky Leitz Ergo CosyLeitz Ergo WOW a Kensington jsou navrženy tak, aby zlepšily váš každodenní život a dodaly vašemu prostoru styl a barvy.

Výrobky Leitz Ergo Cosy získaly v roce 2022 prestižní ocenění German Design Award a velká většina z nich byla také testována a doporučena německým institutem pro zdraví a ergonomii IGR.

Ocenění German Design Award a testování německým institutem pro zdraví a ergonomii IGR

 

Leitz Ergo Cosy

Podsedák na židliPodsedák na židli Podložka pod nohyPodložka pod nohy Stojan pod notebookStojan pod notebook Protiúnavová podložkaProtiúnavová podložka

Prohlédnout celý sortiment Leitz Cosy.

 

Leitz Ergo WOW

Podstavec pod monitorPodstavec pod monitor Opěrka zápěstíOpěrka zápěstí Opěrka nohouOpěrka nohou Podložka pod myšPodložka pod myš

Prohlédnout celý sortiment Leitz WOW.

 

Kensington

Omyvatelná myšOmyvatelná myš Omyvatelná klávesniceOmyvatelná klávesnice Taška na notebookTaška na notebook Batoh na notebookBatoh na notebook

Prohlédnout celý sortiment Kensington.

Patentovaný systém SmartFit® - jedinečný systém vychází z několikaletého výzkumu v armádě, který našel přímou úměru mezi velikostí ruky a ostatními tělesnými mírami. Výsledkem je jednoduchý systém barevného značení, který umožňuje uživatelům zvolit to nejlepší nastavení v několika málo okamžicích. Jediné co k tomu potřebujete je grafika s rukou SmartFit®, se kterou rychle a přesně dosáhnete nejpohodlnějšího osobního nastavení výrobků.

Smartfit

Produkty se systémem Kensington SmartFit®.

 

Přihlášení


Nová registrace
 

cena nákupu:
0,00 Kč

uživatel:
nepřihlášen

 

Získat katalog

 

Náš Tip

Židle TAURUS TN, D2 (černá)

Židle TAURUS TN, D2 (černá) Cena bez DPH:
815,00 Kč

Židle TAURUS TN, D4 (modrá)

Židle TAURUS TN, D4 (modrá) Cena bez DPH:
815,00 Kč

Kotoučová řezačka Fellowes Neutron Plus A4

Kotoučová řezačka Fellowes Neutron Plus A4 Cena bez DPH:
1 050,00 Kč

Obálka C5, bílá, samolepicí

Obálka C5, bílá, samolepicí Cena bez DPH:
1,00 Kč

1 000x

Obálka C5 samolepicí, okénko, vnitřní tisk, 1.000 ks

Obálka C5 samolepicí, okénko, vnitřní tisk, 1.000 ks Cena bez DPH:
1 390,00 Kč