Vyhledávání


rozšířené vyhledávání

Katalog

 

Reklama



-------------------------------

Poznejte řadu LEITZ Complete



 

Zoner inShop



 

 
KATRIN - ekologická hygiena na Vašich pracovištích a provozech

nabízí chytrá a funkční řešení hygieny pro veřejné komerční toalety a průmyslová pracoviště. Sortiment produktů splňuje různé potřeby řešení zákaznických segmentů včetně úklidových firem, kanceláří, průmyslové výroby, nemocnic, škol a restaurací.

KATRIN - ekologická hygiena na Vašich pracovištích a provozech

Široké portfolio vysoce kvalitních ECO výrobků z oblasti hygieny

Hledáte hygienické vybavení pro své pracoviště nebo se poohlížíte po produktech, které jsou šetrné k Vám i k životnímu prostředí? Katrin je naše nejprodávanější značka v oblasti hygienických potřeb. Patří do portfolia společnosti Metsä Tissue, která vždy velmi dbala na zelenou udržitelnost své výroby. Společnost minimalizuje vliv své činnosti a svých výrobků na životní prostředí během celého jejich životního cyklu, od získání surovin, přes výrobu a spotřebu až po likvidaci. V roce 2020 za svůj výkon v oblasti udržitelnosti obdržela Metsä Tissue nejvyšší ocenění EcoVadis Platinum a zařadila se tak mezi TOP 1% společností s tímto oceněním. Produkty Katrin získaly navíc ekologické označení EU Ecolabel, Nordic Ecolabel a obdržely certifikaci PEFC a FSC, která prokazuje environmentálně odpovědné napojení lesního hospodaření a zpracovatelského řetězce. Veškerá obdržená ocenění a certifikáty jsou silnými indikátory ekologického povědomí firmy. Vybrat si můžete ze široké nabídky našich produktů:

Papírové ručníkyPapírové ručníky Toaletní papírToaletní papír ZásobníkyZásobníky Odpadkové košeOdpadkové koše

Naše zásady vedoucí k ekologické dokonalosti


Menší spotřeba, odpad a náklady při používání

Když si vyberete správné produkty jako jsou hedvábné papíry vyrobené z čerstvých vláken nebo ekonomické pěnové mýdlo, budete mít menší spotřebu, méně odpadu a tím i méně práce. Naše robustní a odolné dávkovače mají navíc zcela recyklovatelné plastové díly. A ty černé jsou z recyklovaného plastu.

Logistika a skladování

Díky nižší spotřebě máme také méně produktů na skladování a přepravu. Cílem je vyrábět zboží v blízkosti zákazníků. Většina hedvábných papírů je vyrobena do 500 km od místa použití, to vše snižuje emise CO2.

Výroba, kde se ničím neplýtvá

Cílem společnosti je do roku 2030 učinit závody bez fosilních paliv, ale již dnes jsou pokroky na mnoha frontách. Například využíváme každou část stromu a zajišťujeme, aby ostatní zdroje byly využívány co nejefektivněji.

Odpovědné hospodaření v lesích je pro nás nutností

Známe původ dřeva, které používáme. Naše surovina pochází ze severských lesů, kde se využívají růstové převisy. Zajišťujeme jejich udržitelné hospodaření, růst a přírodní hodnoty. Certifikace lesů třetí stranou znamená pro nás a naše zákazníky legální a udržitelné využívání lesů.


Jsou ekologičtější výrobky z celulózy nebo recyklátu?

Jaký je rozdíl v ekologickém zatížení při výrobě papíru z celulózy a recyklátu? Přečtěte si náš další článek, který se věnuje právě tomuto tématu.


Zásady vedoucí k ekologické dokonalosti

Prohlédnout celý sortiment Katrin.

 

Přihlášení


Nová registrace
 

cena nákupu:
0,00 Kč

uživatel:
nepřihlášen

 

Získat katalog

 

Náš Tip

Židle TAURUS TN, D2 (černá)

Židle TAURUS TN, D2 (černá) Cena bez DPH:
815,00 Kč

Židle TAURUS TN, D4 (modrá)

Židle TAURUS TN, D4 (modrá) Cena bez DPH:
815,00 Kč

Kotoučová řezačka Fellowes Neutron Plus A4

Kotoučová řezačka Fellowes Neutron Plus A4 Cena bez DPH:
1 050,00 Kč

Obálka C5, bílá, samolepicí

Obálka C5, bílá, samolepicí Cena bez DPH:
1,00 Kč

1 000x

Obálka C5 samolepicí, okénko, vnitřní tisk, 1.000 ks

Obálka C5 samolepicí, okénko, vnitřní tisk, 1.000 ks Cena bez DPH:
1 390,00 Kč